(kirjoitettu 25.2)

Hei taas!

Täällä on tänään taas lumipäivä: koko koulu on suljettu ja kaikki tunnit peruttu. Ihan mukavaa, että on ollut koko päivä aikaa tehdä läksyjä, mutta näin illalla alkaa jo iskeä tylsyys. Ruokalan täti ehdotti jo lumiukkojen rakentamista paremman tekemisen puutteessa.

Lomaviikko tuli ja meni. Läksyt edistyivät jonkin verran ja käytiin Downtownissa kahvissa Timothy's nimisessä paikassa. Kahvi oli hyvää, samoin keksit. Ensi kerralla aion maistaa suklaaleivoksia joita kaverit jaksavat ylistää. Perjantaina olin kaverin luona Andrew Hallissa laittamassa ruokaa: tällä kertaa kanaa, ranskiksia ja tomaattisalaattia.

Viime lauantaina kävin elämäni ensimmäisessa koripallo-pelissä. Se oli tosi hauskaa! Varsinkin miesten peli oli tosi nopeaa ja yleisö eli mukana koko ajan, taputti pisteille, kommentoi peliä ja työnsi katsomoon kaatuneet pelaajat takaisin kentälle. Harmi vaan että se oli jo kauden viimeinen peli, nii ei voi mennä uudestaan! Kaikille valmistuville pelaajille jaettiin diplomit ja sekä pelaaja että valmentajat yrittivät parhaansa mukaan pidätellä kyyneleitä. Urheilun seuraaminen on täällä jotenkin erityisen hauskaa, kun tietää että pelaajat asuvat samoissa rakennuksissa ja käyvät samoilla tunneilla.

Oma urheiluharrastukseni jatkuu samoissa merkeissä. Jooga-tunneilla opettaja on kevään lähestyessä päättänyt aloittaa tunnit ian samalla tai-chi sarjalla niin että meille jäisi mieleen jotain jota voimme sitten tehdä itseksemmekin kunhan kesäloma alkaa.

Eeva