Hei taas!

Kuukausi vaihtoa on nyt takana ja elämä hymyilee edelleen. Tällä viikolla olen ehtinyt vaikka minne - mutta en kuitenkaan kaikkialle minne aioin. Tämä viikko on siis ollut Diversity Week. Maanantaina kävin matkailemassa International Pavilionissa. Idea on, että eri maiden oppilaat esittelevät omaa maataan ja pienen tehtävän suorittamassa saa leiman passiin, jolla voi sitten osallistua arvontaan. Taidenäyttelyt ja luennot jätin väliin, mutta torstai iltana käytiin elokuvissa, tai siis yhden rakennuksen aulassa katsomassa dokumentteja ja syömässä popkornia (joka oli hyvää ja sitä oli riittävästi). Ruuasta puheen ollen viikon kohokohtiin kuului myös kaverin luona itse kokatut lihapullat ja perunamuusi. :)

Kansainvälistyin tällä viikolla myös musiikillisesti, kun kävimme katsastamassa yliopiston kuoron. Kuoro kokoontuu joka tiistai laulamaan eri maiden lauluja - kuoron jäsenet voivat tuoda musiikkia omasta maastaan. Tällä viikolla laulettiin saksaksi, kiinaksi ja englanniksi.

Perjantain lumi-räntä-vesi-myrkyn takia laskettelureissu peruuntui, mutta ei hätää - sen sijasta käytiin katsomassa jääkiekkoa! Yliopiston oma joukkue Panthers pelaa Atlantic University Sport-liigaa ja kaikki opiskelijat pääsevät peliin ilmaiseksi. Jäähallikin on kampuksella joten paljon tämän helpommaksi tämä ei käy! Kohdalle sattui vielä jännä peli: Panthers oli ekan erän jälkeen 0-2 tappiolla, mutta joukkue punnersi ohi kolmannen erän neljällä maalilla. Olin juossut koko päivän pää kolmantena jalkana (tunnille, salille, syömään, peliin) ja ajattelin että käyn suihkussa ja painun pehkuihin, mutta Romina houkutteli minut vielä kaupungille. Menimme bussilla Rominan espanjalaisen ystävän luo (ei taas tiedetty muuta kuin että kämppä on hautausmaan vieressä, mutta bussikuski tiputti meidät kivasti oikealle pysäkille - ja luonnollisesti jutteli mukavia koko matkan). Päädyimme the Globeen. Siellä huomasi taas että miten pieni paikka tämä on kun kaikki tuntuivat tuntevan toisensa. Suomeen verrattuna kanadalaiset kyllä tykkää tanssia! Toisaalta ihan tyhmää että kaikki paikat menee kiinni jo kahdelta...

Lauantai aamuna totesin sittenkin saaneeni flunssan, jonka kämppis sairasti viime viikolla (saattaa tällä olla jotain tekemistä sen perjantain lumisohjossa rämpimisenkin kanssa...). Myrsky haittasi vielä sunnuntainakin kun Taru Sormusten Herrasta - konsertti johon meillä oli jo liput olikin peruttu, koska vierailevat muusikot eivät olleet päässet saarelle (Confederation Bridge oli suljettu) harjoittelemaan ennen esitystä. Mutta onneksi luvassa on uusi yritys ensi sunnuntaina! Kaikissa peruutuksissa on ollut hyväkin puolensa: olen ehtinyt pienentää uhkaavasti kasvavaa läksykasaa ainakin vähäsen. Ensi viikko taitaa silti mennä nenä tiukasti kiinni kirjassa.

(Huomatkaa hienot linkitykset, ihan ite koodasin)

Eeva