Hei taas!

Nyt alkaa loppu jo häämöttää! Lentoliput Montrealiin on nyt varattu ja halpa hostellikin löytyi kätevästi netistä. Nyt tarvitsee enää keksiä mitä kaikkea tehdään! Motrealista matka jatkuu vielä New York:iin. Tajusin vasta tänään että minun täytyy taas täytellä kaikki kaavakkeet että pääsen Usa:n maanperälle...

Onneksi olen valinnut mukavasti kursseja joissa ei ole loppukokeita. Muutenkin kouluhommat alkaa olla jo aika hyvällä mallilla, kiitos eilisen lumipäivän (= koko yliopisto oli taas suljettu). Luovuus kurssilla pitää vaan esitellä oma tekele muille ja kirjoittaa vielä yksi raportti. Terveyspsykologian viimeinen koe oli maanataina. Arpa ei luojan kiitos osunut kohdalle, eli en joudu esittelemään projektia muille. Kirjallisuuskurssin esityskin on ohi eikä kukaan edes mokaillut sen pahemmin, vaikka kertaakaan ei edes harjoiteltu. Kirjallisuuden lopputehtävä on suuritöisin, kaksi 5 sivun esseetä jossa vertaillaan kahta tekstiä, mutta oikeastaan odotan että pääsen kirjottamaan sitä. Tänään tunnilla puhuttiin John Wilmotista - Aika monella oli naurussa pitelemistä. (Jos ette tiedä mistä puhun katsokaa The Libertine jos uskallatte) Monilla on paljon lukemista lopputentteihin ja asuntoloiden hiljaisia tunteja jatketaan huhtikuun alusta niin että kaikki saavat lukea rauhassa.

Puhuimme juuri yhden kaverini kanssa, että vaikka täällä täytyy lukea aika paljon, loppupeleissä opettajilla ei ole hirveän korkeat vaatimukset. Me molemmat olemme olleet vähän ihmeissämme kun kaikista kirjoitustehtävistä tulee niin positiivista palautetta. Ilmeisesti kanadalaiset ei harjoittele kirjoittamista yhtä paljon ennen yliopistoa kuin suomalaiset tai australialaiset. (Itse asiassa Joy on kiinasta, mutta kävi lukion Australiassa.)

Eeva