Jes! 

Nyt on koeviikko ohi! Tai siis, se ainoa koe joka minulla oli... Siinä oli paljon monivalintaa ja aukkotehtäviä ja yksi esseen. Meni varmaan ihan hyvin, vaikka osa kysymyksistä oli tosi yksityiskohtaisia: kuka muistaa mikä personifikaatio jossain kurssin alussa luetussa sonetissa oli (ja onko se niin tärkeää)? Tällä viikolla piti palauttaa myös luovuus-kurssin projektin ensimmäinen raportti. Sen kirjoittaminen jäi vähän viime tinkaan, mutta eiköhän se kelpaa. Edelleen, se kurssi on ihana. Joskus mietin että olenko oppitunnilla vai seuraamassa katsomassa stand-up koomikkoa. :D

Tämä aamu lähti hyvin käyntiin, kun ruokalassa oli paista-omat-vohvelisi-päivä. En tiedä mitä ne siihen taikinaan laittaa, mutta ne on HYVIÄ! Tällä viikolla juhlittiin myös ystävänpäivää (tai ne juhli ketkä juhli, suurin osa opiskelijoista vietti viikon tiukasti nenä kiinni kirjassa) ja asuntolat ja ruokala on koristeltu sydämmillä ja pinkin eri sävyillä. :)

Muutenkin tällä viikolla täällä olo on alkanut tuntua normaalilta. Maanantain menee kouluhommissa, tiistaina on kuoro ja joogaa, keskiviikkona pyykkipäivä... Perjantaina käydään yleensä ulkona ja jos launtai aamuna jaksaa herätä niin käydään Farmer's Marketissa, mistä saa paikallisia tuotteita ruoasta saippuaan. Sunnuntai menee sitten seuraavan viikon läksyjen parissa ja jumpassa. En ole varma kirjoitinko jo tästä, mutta liikuntahallilla on myös sauna - ei tosin ihan suomalainen, koska kiukaassa on vain muutama kivi koristeena eikä löylyä saa heittää, mutta on se parempi kun ei mitään! Sääkin alkaa vihdoin muistuttamaan vähän talvea, kun helmikuun aikana on satanut lunta. Kylmimmät päivät ovat olleet -15 C, mutta normaalisti täällä on vaan pari astetta pakkasta.

Ensi viikolla on sitten loma. Lähellä asuvat oppilaat lähtevät käymään kotona ja kansainvälisetkin oppilaat tuntuvat suunnittelevat matkustamista, joten kampus hiljenee aika lailla. Meidän suunnitelmat Montrealin matkasta siirrettiin lukukauden loppuun, koska kaverini lomat ovat eri aikaan. Sillä että on vähän kokeita on se huono puoli, että niiden sijaan on sitten kaikenlaisia muita projekteja, joiden kimpussa voi sitten ahertaa myös lomalla... Jos saadaan vaan kyydit järjestymään me aiotaan kuitenkin olla muutama päivä Halifaxissa.

Vielä lisää kuvia kampukselta (koska täällä minä jumitan suurimman osan ajasta)

 

Eka kuva on vileä Culture jamista, toinen paikallisen irkkupubin taiteellinen seinä:

 

Kirjastot näyttää aika samalta kun Suomessakin. :D Läksyt tulee varmemmin tehtyä jos lähtee kirjastoon lukemaan.